KARRIER

AKTUÁLIS ÁLLÁSHIRDETÉSEK

A Bagázs Közhasznú Egyesület 2011 óta azon dolgozik, hogy olyan társadalomban éljünk, ahol a romák is elérhetik a céljaikat. Ennek eléréséhez érzékenyítjük a többségi társadalmat, hogy csökkenjenek meglévő előítéleteik, és fejlesztjük a kisebbséghez tartozókat, hogy képesek legyenek tenni a céljaik megvalósításáért. Egy olyan modellprogram kialakításán és terjesztésén dolgozunk, amely mellérendelt viszonyon alapul, és országszerte segítheti a szegregációval küzdő közösségeket.

bal

A BAGázs Közhasznú Egyesület által életre hívott társadalmi vállalkozás

OPERATÍV MENEDZSER

munkakörbe várja szakemberek jelentkezését.

Jelentkezési határidő: a pozíció betöltéséig.

Két vállalkozásfejlesztési programban is díjazott, innovatív üzleti terv megvalósításához keres egyesületünk operatív menedzsert:
2018-ban egy budapesti adománybolt és egy Pest megyében működő mozgóbolt kerül kialakításra, melyhez egyesületünk a finanszírozáson felül szakma-specifikus mentorációt és befektetők szerzéséhez való támogatást is nyert. Az operatív menedzser munkáját egyesületünk szakemberei illetve egy háromtagú menedzsment támogatja.
Főbb feladatok
  • Árusítás feltételeinek megteremtése: üzlethelyiség és mozgóárusító eszköz kiválasztása és kialakítása; raktározás, készletgazdálkodás, logisztika szervezése; beszerzések lebonyolítása, stb.
  • Boltok megnyitása és napi működtetése, munkaszervezet és munkafolyamatok kialakítása,
  • Marketing, kommunikációs és értékesítési stratégia kialakítása,
  • A vállalkozás képviselete az Egyesület vezetőségében, a vállalkozásfejlesztési programban, illetve egyéb fórumokon
Elvárások

Agilis, gyakorlatias, megoldás-orientált embert keresünk, akinek az életében ez a munka egy logikus következő lépés. Elvárás a vezetői tapasztalat megléte és az önálló, egy személyben történő munkavégzés. Jelentős előny a gazdasági, vállalkozói és még inkább a kereskedelmi vezetői tapasztalat, illetve az ezekhez kapcsolódó képzettség. Fontos továbbá a nyitottság, a különböző társadalmi rétegekkel való együttműködés és kommunikáció képessége.

Kiemelten fontos a feladat iránti belső motiváció – kötődjön ez a motiváció akár a vállalkozás társadalmi jellegéhez vagy pusztán az üzletek felépítéséhez mint kihíváshoz -, hiszen ez elengedhetetlen a kétféle bolt felépítéséhez, működtetéséhez. Szintén fontos, hogy a jelölt képes legyen hasznosítani mindazt a háttértámogatást, amit az Egyesület illetve a vállalkozásfejlesztési programok biztosítanak számára.

A munka természetéből adódóan “B kategóriás” jogosítvány szükséges, a saját autó előny. Társadalmi vállalkozással és/vagy civil szervezeti munkával kapcsolatos tapasztalat szintén előny.

Amit kínálunk

Ez a vállalkozás “már csak arra vár”, hogy belevágjanak és megvalósítsák. Az operatív menedzser gyakorlatilag megkap minden olyan támogatást, amit egy mai start-up / innovatív vállalkozási környezet biztosítani tud: induló tőkét, üzleti mentorációt, befektetői körhöz való hozzáférést, szervezeti hátteret. Emellett az Egyesület részéről egy elkötelezett, szakmailag felkészült és lelkes csapattal lesz alkalma dolgozni. Ha ez mind nem lenne elég, munkájának jelentős pozitív társadalmi hatása is lesz, és hozzájárul a BAGázs Egyesület küldetésének megvalósításához.

MUNKAVÉGZÉS HELYE ÉS IDEJE

Mind az időbeosztást, mind a munkavégzés helyét illetően a próbaidő elteltével a pozíció nagyfokú rugalmasságot biztosít, illetve vár el az operatív menedzsertől. A BAGázsnak Budapesten a XIII. kerületben, illetve Bagon van irodája. A szervezeten belüli megbeszélések, találkozók ezekhez a helyszínekhez kötődnek, továbbá a munka természetéből adódóan Budapesten és Pest megyében sokat kell majd mozogni.

Jelentkezés

Kérjük, küldje el önéletrajzát és motivációs levelét a bazar@bagazs.org email címre, és a tárgy mezőbe írja be, hogy “jelentkezés operatív menedzser pozícióra”.

Mi sem szeretjük a felesleges papírmunkát, azonban az “álláshoz tartozó elvárásokból” adódóan a motivációs levélnek a jelentkezésben valós és komoly szerepe van. Nem a terjedelem vagy a fogalmazás számít, lehet vázlatos is. A lényeg, hogy segítsen nekünk jobban megérteni és megismerni Önt, illetve azt, amit az önéletrajzból nem tudunk kiolvasni.

Kérjük, írja le, mely feladatok állnak Önhöz közelebb a felsoroltak közül, hogyan kapcsolódnak korábbi munkái, tapasztalatai a pozícióhoz. Ossza meg velünk, hogyan illik bele ez a munka személyes céljaiba, terveibe, és azt is, ha van jelenleg bármi (esemény, projekt, munka, képzés, utazás, stb.), ami érinti a munkavégzését! Kérjük, szintén jelölje meg a munkába állásának lehetséges időpontját!

A jelentkezéseket folyamatosan bíráljuk el, ahogy beérkeznek, amíg a megfelelő jelöltet megtaláljuk.
Ideális esetben a munkába állás időpontja: 2018. február 1.

Minden jelentkezőnek írásban visszajelzünk. Nincs kihatásunk az összes hirdetési felületre, kérjük, weboldalunkon ellenőrizze, hogy betöltetlen-e még a pozíció!

TÁMOGASD AZ ADOMÁNYODDAL
MUNKÁNKAT!

bal
Ha önkéntesként nincs rá lehetőséged, támogasd a BAGázs munkáját egyszeri vagy rendszeres adományoddal! Válaszd ki a neked leginkább megfelelő támogatási formát, és kerülj fel Te is Támogatóink egyre bővülő listájára!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.