+36 70 886-4103  SZÁMLASZÁM: 16200010-10052455  ADÓSZÁM: 18206634 – 1 – 42   info@bagazs.org

ÖNKÉNTESSÉG A BAGÁZSNÁL

bal

Legyél te is a BAGázs tagja! Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudnál járulni a BAGázs munkájához az időddel, energiáddal, tudásoddal, vagy bármi mással, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

Instant egynapos önkéntesség

bal

Ha kevés a szabadidőd vagy nem tudsz hosszabb távra elköteleződni, de szereted a sokszor monoton irodai munkát, vállalj egynapos önkéntességet! Segíts nekünk adminisztrálni, fordítani, honlapot frissíteni, pakolni, kézbesíteni vagy akár anyagot beszerezni.

Az instant egynapos önkéntesség lényege, hogy 1-1 napra bejössz az irodánkba és ezzel segíted a BAGázs működését.

Jelentkezés: onkentes@bagazs.org vagy a lap alján található levélküldőn!


Pro bono önkéntesség

bal
Segítsd a tudásoddal a BAGázs munkáját! Aktuális felhívásaink mellett folyamatosan várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik egy-egy kisebb munkában tudnának nekünk segíteni, vagy akár szabadidejükben rendszeresen segítenék a szervezet sikeres működését. Folyamatosan várjuk grafikusok, fotósok, filmesek, szövegírók, webfejlesztők, pályázatírók, rendezvényszervezők, stb. jelentkezését irodánkba, valamint műszaki szakemberek, ezermesterek jelentkezését telepi munkákra. Írd meg nekünk, hogy milyen feladatokban és milyen időbeosztás szerint tudnád segíteni a munkánkat, s mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezés: onkentes@bagazs.org vagy a lap alján található levélküldőn!


Önkéntes jelentkezés

1 + 3 =